Dodatkowy opisWięcej szczegółów

Melasa trzcinowa powstaje jako produkt uboczny w procesie produkcji cukru trzcinowego. Posiada konsystencję syropu. Stosuje się do ciast, mleka lub jogurtu, jako polewa do płatków, musli, do słodzenia herbaty i kawy.

Cena: 13.20 PLN

Wysyłka:0.00 PLN

Ładowanie... Aktualizacja koszyka…
Dodatkowy opisWięcej szczegółów

Opis: Słodzik w tabletkach na bazie glikozydów stewiolowych. Słodzik zawiera naturalne wyciągi(stewiozydy) z rośliny stewia. Stanowi doskonałą alternatywę dla cukru i fruktozy. Idealny do słodzenia napojów i deserów. Skład: glikozydy stewiolowe 40%, worowęglan sodu( sodas oczyszczona) 35%, kwas adypinowy 22%, leucyna 2,8%, stearynian magnezu 0,2%.

Cena: 15.00 PLN

Wysyłka:0.00 PLN

Ładowanie... Aktualizacja koszyka…

Słodki syrop buraczany

 

Dodatkowy opisWięcej szczegółów

Słodki syrop buraczany służy do celów kulinarnych bądź cukierniczych np. do spożycia z chlebem, naleśnikami czy wypiekami ciasta. Z powodzeniem zastępuje miód i cukier nadając charakterystyczny smak potrawom.

Cena: 13.60 PLN

Wysyłka:0.00 PLN

Ładowanie... Aktualizacja koszyka…