Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu

 

Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do muesli, jogurtów, napojów zbożowych oraz do deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci. Sposób przygotowania: zagotować 500 ml wody lub mleka, powoli wsypać ok. 60 g płatków, gotować na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 355 kcal (1505 kJ) Białko- 7,4 g Węglowodany- 75,0 g Tłuszcz- 2,2 g

Cena: 6.70 PLN

Wysyłka:0.00 PLN

Loading Aktualizacja koszyka...
Ekologiczne płatki ryżowe uzyskiwane są z gniecionych ziaren ryżu. Stanowią doskonałą propozycję na lekkostrawne śniadanie. Polecamy jako dodatek do muesli, jogurtów, napojów zbożowych oraz do deserów. Doskonałe również jako baza zupy mleczno-zbożowej dla małych dzieci. Sposób przygotowania: zagotować 500 ml wody lub mleka, powoli wsypać ok. 60 g płatków, gotować na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając. Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 355 kcal (1505 kJ) Białko- 7,4 g Węglowodany- 75,0 g Tłuszcz- 2,2 g