Ekologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej)

 

 

kologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów. Sposób przygotowania: zagotować 500 ml wody lub mleka, powoli wsypać ok. 60 g płatków, gotować na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 357 kcal (1506 kJ) Białko- 13,8 g Węglowodany- 60,8 g Tłuszcz- 5,0 g

Cena: 17.50 PLN

Wysyłka:0.00 PLN

Loading Aktualizacja koszyka...
kologiczne płatki quinoa uzyskiwane są z gniecionego ziarna quinoa (komosy ryżowej). Polecamy jako dodatek do zup, jako składnik past oraz kotletów. Świetnie komponują się z mlekiem, jogurtem i owocami, doskonałe również jako dodatek do ciast i deserów. Sposób przygotowania: zagotować 500 ml wody lub mleka, powoli wsypać ok. 60 g płatków, gotować na wolnym ogniu ok. 5 minut od czasu do czasu mieszając Wartość odżywcza w 100 g: Wartość energetyczna - 357 kcal (1506 kJ) Białko- 13,8 g Węglowodany- 60,8 g Tłuszcz- 5,0 g